Ståbrädor

Allt om ståbrädor till barnvagnar

Har man fler än ett barn vet man att det kan bli väldigt mycket att ge sig ut och handla eller bara gå en promenad. Man kanske måste ha flera vagnar, medan ett barn orkar gå en liten bit men sedan blir trött och då har man dragit på en tom vagn i onödan eller att ett barn blir ledset och behöver vara nära dig samtidigt som ni måste ta er från ett ställe till ett annat.

Det är många saker som kan hända och man kan inte alltid vara förberedd på allt. Men det finns vissa hjälpmedel för er mammor och pappor som kan underlätta något otroligt och en av dessa är ståbrädan som man fäster på vagnen som ni redan har. Det har funnits i många år men det är ändå många som missar dess fulla funktioner och hur bra det är att faktiskt ha en ståbräda på sin vagn.

Finns hos de flesta barnvagnsåterförsäljarna

Ta till exempel scenariot där du har ett barn på några år som gillar att gå och vill gå själv vissa bitar tills barnet blir trött samtidigt som du har ett litet spädbarn som behöver ligga i vagnen hela tiden. Då är det inte lätt att hitta kombinerade vagnar som kan ta båda två när det äldre barnet blir trött. Och hittar man en sådan vagn så är de ofta väldigt dyra då kombinerade vagnar ofta kostar mycket mer än vad enkla enbarnsvagnar kostar.

Då är det helt optimalt att ha en ståbräda på vagnen som det lilla barnet ligger i. När det äldre barnet blir trött så kan han eller hon bara hoppa på brädan och stå där ett litet tag tills man orkar gå bredvid igen.

Dessa ståbrädor finns att finna hos de flesta vagnåterförsäljare men även i leksaksbutiker och liknande affärer som säljer tillbehör till barn och barnfamiljer. Kolla även in second hand marknaden så kan du hitta fina ståbrädor till bra priser.