Bugaboo Bee

Allt om Bugaboo Bee barnvagnar

År 1994 försökte läkaren Eduard Zanen och designern Max Barenburg, sälja sin idé om en funktionell, elegant och mångsidig barnvagn med fokus på mammor, pappor och barn till barnvagnstillverkare. De fick avslag, men trodde på sina konstruktioner så mycket de började att till verka barnvagnar själva. Deras beslutsamhet lönade sig, och deras Bugaboo barnvagnar på nätet är nu bland de bästa och mest populära i hela världen.

Bugaboo Bee omdefinierar design, stil och funktionalitet samtidigt som de erbjuder enkla lösningar för alla dina barnvagnsbehov. De ser och känns annorlunda än någon annan vagn där ute, och på nätet att köpa som erbjuder unika mönster för dig och ditt barns behov i åtanke. Det finns ett antal Bugaboo barnvagnar att välja mellan i olika modeller. Bee är den minsta av de fyra i Bugaboo vagnarnas urval. Tillverkad av stark och hållbar aluminium, gör att den är förhållandevis lätt gentemot andra barnvagnsmärken, men trots det kan den med lätthet bära de lite tyngre barnen. Bugaboo Bee levereras med chassi, sits, kapell, instruktions-DVD, regnskydd och 2 års garanti.

Barnvagnarna är utrustade med en rad funktioner

  • Bärhandtag för enkel transport.
  • Vändbar sits
  • Passfrom för de flesta stora bilstolar
  • Skum fyllda däck för bättre fjädring
  • 4-hjuls oberoende fjädring.

Barnvagnarna kommer med ett chassi och sits som enkelt konverteras till en korgvagga, så att du har både barnvagn och sittvagn. För att ytterligare lägga till mångsidighet är barnvagnsstyret vändbart så att barnet kan mötas på båda hållen.

Den första modellen av Bugaboo infördes 1999, den fick stor popularitet efter att ett flertal kändisföräldrar valde just det märket. Teknologi kombinerat med den senaste designen för att producera en av de mest unika och funktionella barnvagnar som finns ute på marknaden är också en bidragande faktor. Detta märke räknas som eliten av vagnar för barn, och bär en prislapp som återspeglar det. Du får vad du betalar för och medan dessa barnvagnar är dyra, är de så pass mångsidiga till den punkt att du inte behöver köpa någon annan vagn.

En kvalitetsvagn som passar alla dina behov

Om du letar efter en kvalitetsvagn som passar alla dina behov och är utformad med både dig och ditt barn i åtanke rekommenderar vi verkligen att du köper en Bugaboo Bee barnvagn på nätet där du hittar de absolut bästa priserna!